2014-08-12 16:44:17• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 18-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Augusztus 15-től a Grand Mall Cinemában


Távozz tőlem, Sátán! (Deliver Us from Evil) - Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

Távozz tőlem, Sátán!

Villám és a varázsló (The House of Magic) -
A fiatal sikátormacska, Villám egy hatalmas vihar elől menekülve besurran egy titokzatos, ódon házba, ahol a nyugdíjas mágus, Lawrence, művésznevén a Legendás Lorenzo tengeti öreg napjait. A ház minden zugát különféle állatok, különös lények és lélegzetelállító gépezetek népesítik be, amelyek vidám táncot lejtenek, miközben elkészítik az öreg bűvész számára a reggelit. Lorenzo barátságosan viszonyul Villámhoz és befogadja őt a házba, ezt azonban nem mindenki nézi jó szemmel: Jack a nyúl és Maggie az egér mesterkedni kezdenek, hogy az új jövevényt eltávolítsák. Azonban a fura csapat otthona egyik napról a másikra veszélybe kerül, amikor Lorenzo kórházba kerül, és az unokaöccse megpróbálja csellel rávenni, hogy adja el a házat. Az idős bűvész távollétében a ház fura lakói összefognak, hogy elijesszék az érdeklődőket és ijesztő stratégiát eszelnek ki, amiben fontos szerephez jut Villám is.

Villám és a varázsló

Kamuzsaruk (Let's Be Cops) - Két barát úgy dönt, hogy rendőrnek öltöznek egy kosztümös buli kedvéért, ám újdonsült szerepük annyira jó fogadtatásban részesül, hogy a folytatás mellett döntenek. A gond csak az, hogy nem valódi zsaruk, mégis annak képzelik magukat, így belevetik magukat a bűn üldözésébe.

Kamuzsaruk

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.


Kiállítás


Július 17-én 16 órai kezdettel ünnepi körülmények között nyitották meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében négy szatmári alkotó festménykiállítását. A kiállító művészek: Baráth Csaba Attila, Dan George, Gergely Csaba és Tillinger István. A tárlat elsősorban olajfestményeket, főleg tájképeket, csendéleteket és portrékat tartalmaz. Részletek itt.

Nemrég nyílt meg a vámfalui fotós, Alexandru Feher kiállítása a Képzőművészeti Múzeum első emeleti kiállítótermeiben. A tárlat 150 olyan fotót tartalmaz, amelyek egy része a prágai Román Kulturális Intézetben is be voltak mutatva. További információk itt.


Szelfi-vetélkedő az Aquastarban


Sütkérezz, lubickolj és szelfizz az Aquastarban. A legjobb fotókat az Aquastar Aquapark ajándék belépőkkel jutalmazza. Részletek az aquapark Facebook-oldalán.

Cikkünk itt olvasható.

Nyerj az Aquastarral


Szabadtéri szimfonikus koncert


Csütörtökön, augusztus 14-én 20 órai kezdettel tartja immár hagyományosnak mondható szabadtéri szimfonikus koncertjét a Dinu Lipatti Filharmónia zenekara. A szervezők a jó időjárásban bíznak, na meg abban, hogy most is vastapssal ünnepli majd a hallgatóság a szatmári zenészeket. Részletek itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este irány a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: